Skip to main content

Säkerhetsanvisningar för resan

Även om Cypern är ett av de länder i världen som har minst brottslighet, rekommenderar vi oss alla att vidta vissa försiktighetsåtgärder när du reser.

TIPS FÖR ATT HÅLLA DITT BAGAGE SÄKERT NÄR DU RESER


Bär alltid din handväska över din kropp, aldrig smällde från en axel.
Det kanske låter självklart, men håll alla blixtlås stängda. Vi ser många turister gå runt med bagage som är vidöppen.
Bärväskan/bagaget på sidan-bort från bil vägen, för att undvika tjuvar på skotrar och motorcyklar.
Håll din bagestrops så kort som din komfort tillstånd och hålla dem nära din kropp-företrädesvis till fronten.
I alla trånga situationer, alltid hålla en hand på din handväska och igen, företrädesvis till fronten.
Förvara inte alla dina värdesaker i bagaget. Använd hotellets värdeskåp eller en annan påse för extra kort eller extra pengar.
När du reser med buss eller tåg måste du hålla ditt bagage bredvid dig eller i sikte. Om du planerar att sova, lås allt ditt bagage och fäst det på en fast struktur med en låsbar kabel eller väskan egna förstärkta remmar.

TIPS FÖR ATT HÅLLA DIN KAMERA SÄKER NÄR DU RESER

En bra stöldskydd ryggsäck eller väska kommer att skydda din kamera medan du inte använder det, men hur är det när du har det? En liten ansvarsfriskrivning och några enkla ändringar av kamerans tillbehör kan ge dig sinnesfrid när du använder kameran när du reser.

Det går med honom; Att ha reseförsäkring kommer att vara ditt bästa skydd under resan, vilket innebär att du måste dokumentera din utrustning innan du reser.
Registrera serienummer på utrustning eller Använd en online-applikation, till exempel den kostnadsfria MYGearVault-appen (engelska), för att samla in all information om din utrustning. Detta kommer att vara användbart om du någonsin behöver fylla i en polisanmälan för försäkringsändamål eller identifiera utrustning om det upptäcks av polisen.
Om du har investerat i dyr utrustning, betalar den inte för att annonsera den. medan de flesta nya kameror, särskilt dyra DSLR ' s, kommer med en gratis nackband, som är bekvämt graverad med märket på din kamera, kan detta vara en inbjudan till tjuvar.
Byt ut alla graverade kamera remmar mot ett stöldskydds band. Du kommer att tycka att det blir bekvämare och säkrare i det långa loppet.
Detsamma gäller för kamerans. Även om det kan vara frestande att köpa en ny märkesvaror kamera väska, en ledig eller anti-stöld väska eller ryggsäck kommer att vara mindre uppenbara och mycket säkrare. Du hittar också en multi-use vektor bekvämare för resor.
Förvara alltid kamerans utrustning säkert i väskan eller på kroppen med en nacke eller handledsrem. Låt inte en kamera sitta på ett bord medan du äter till exempel.

YTTERLIGARE RÅD FÖR EN SÄKER RESA

Kom ihåg att medan stöldskyddsutrustning är en bra försiktighetsåtgärd, garanterar det inte att du inte kommer att falla offer för stöld när du reser, men det kommer att förbättra dina chanser. Det är vanligare att människor har enskilda saker stulna från insidan av bagage, väskor eller från sin person än att ha en tjuv ta av med ett helt bagage. Det är där stöldskyddsutrustning gör det svårare för tjuvar att lyckas. Att vara försiktig med dina personliga tillhörigheter och hålla dig vaken när du reser är alltid det bästa sättet att i slutändan undvika att bli ett mål för brott.

Resekalender

26/10Anemi Hotel & Suites - 1 ukefrån 14 549:-
26/10Anemi Hotel & Suites - 2 veckorfrån 11 632:-
26/10Anemi Hotel & Suites - 2 ukerfrån 16 483:-
26/10Smartline Mayfair - 2 veckorfrån 9 111:-
26/10Senior: Melpo Antia Luxury Apartments & Suites - 2 ukerfrån 12 866:-