Skip to main content

Senior 60+

Cypernresor etablerats i 2017 som specialister på seniorresor och har reste med över 1000 glada pensionärer sedan etableringen.
Även om Cypernresor idag säljer paketresor till både familjer, par och människor i alla åldrar, är norska pensionärer en kundgrupp vi har varit särskilt förtjust av.

Våra resor märkta med "senior 60+" är därför särskilt lämpliga för norska pensionärer, med eget aktivitetsprogram och reseledare. Våra seniorresor körs från september till april, och vi erbjuder resor från 7 dagar till 6 månader, med antingen frukost, hel eller halvpension.
På våra hotell märkta med "senior 60+" erbjuder vi också 150 kr i rabatt per person för alla resenärer som fyllt 60 år. Detta är en rabatt som vi spenderar året runt.

P.S. Kom ihåg att fylla i ditt födelsedatum när du beställer för att aktivera din rabatt.

Reseledar för dessa resor är Reidun Wergeland.
 

Våra hotell som erbjuder seniorresor och långsiktig resa med egen reseledar:

Aloe Hotel ★★★★
Anemi Hotel & Suites ★★★★
Melpo Antia Luxury Apartments & Suites ★★★★
Smartline Mayfair ★★★
Tasmaria Hotel Apartments ★★★
Vrachia Beach Resort & Suites ★★★

Aktiviteter

Vi arrangerar veckovisa utflykter från hotellet, till vingårdar och historiska kulturskatter som finns på hela den cypriotiska ön och organiserar vanliga middagar med dans och musik, frågesporter, promenader och andra aktiviteter varje dag. Cypern är känt för sina historiska upptäckter och här är välbevarade ruiner av romerska palats och städer, grekiska tempel, kyrkor och befästningar av korsfarare, afroditens heliga stad och mycket mer. Våra turer arrangeras av norska reseledar som befinner sig i hotellet, och veckoplanet varierar varje vecka.

Hotell

Vrachia Beach Resort & Suites

Vrachia Beach Resort & Suites

- Vrachia Beach hotell and suites er et svært idyllisk og rolig lite hotell ved havet, hvor man kan høre bølgesus hele dagen, og nyte den utrolige solnedgangen. Hotellets leiligheter er moderne og r...
  • Nær stranden
  • Leilighet
  • Bo alene
  • Frokost
  • Senior 60+

Pris från: 13 490:-

Resekalender

2/11Aloe Hotel - 2 ukerfrån 13 750:-
2/11Aloe Hotel - 4 ukerfrån 15 750:-
2/11Anemi Hotel & Suites - 2 ukerfrån 17 233:-
2/11Anemi Hotel & Suites - 1 ukefrån 14 141:-
2/11Anemi Hotel & Suites - 2 veckorfrån 11 986:-